Mezoterapija

Mezoterapija bo izboljšala videz vaše kože kjerkoli na telesu, na obrazu, dekolteju, rokah ali nogah. Obrazu posvečamo veliko nege, na roke pa pogosto pozabimo, pa čeprav so dlani tiste, ki izdajajo našo starost. Če so bili še do nedavnega lepotni popravki bolj domena žensk, se danes vedno več moških odloča za osvežitev kože.

Prijavi se na posvet
Rezultat

opazen po treh mesecih

Trajanje posega

do 2 uri

Okrevanje

en mesec

Trajnost učinka

trajen

O posegu

  • Nekirurški poseg, pri katerem s pomočjo drobnih iglic, ki prebodejo kožo, spodbudimo nastanek kolagena in naravno obnovo kože.
  • Z mezoterapijo vnesemo v kožo vitamine, aminokisline, hranila, antioksidante in jo nahranimo od znotraj. Obnovljena koža je napeta in sijoča. V kožo lahko vnesemo tudi polnila s hialuronsko kislino manjše gostote, s katero osvežimo postarano kožo vratu in hrbtišč rok.
  • Poseg je kratek in neboleč. Da bi dosegli optimalen učinek, strankam priporočamo večkratno ponovitev posega.
  • Po posegu okrevanje ni potrebno.
  • Mezoterapija je najučinkovitejša takrat, ko jo kombiniramo z drugimi nekirurškimi posegi.

Pogosta vprašanja in odgovori

Stranski učinek mezoterapije so manjše modrice, ki pa običajno izginejo v tednu dni. Celjenje lahko pospešite z uživanjem raztopine arnike in ostalih spodbujevalcev celjenja. Po posegu bo manjša občutljivost prisotna na področju posega, ki pa bo izzvenela v 1–2 dneh.
Podkožno vbrizgavanje vitaminskih kompleksov, mineralov ter hialuronske kisline pomlajuje celice in jih naredi aktivnejše. Celice tvorijo več kolagena, elastina ter opornih tkiv, ki se s staranjem izgubljajo. S pomladitvenimi posegi lahko pričnemo v dvajsetih letih, da preprečimo nastajanje drobnih gubic, še posebej okoli oči, kasneje pa z mezoterapijo učinkovito pomlajujemo obraz, vrat, dekolte ter roke, ki so pogosto izdajalci let.
Učinek je odvisen od vsakega posameznika in tudi od dela telesa, ki ga pomlajujemo. Stranke običajno opazijo precejšnje spremembe po 2–3 obiskih, včasih pa so spremembe vidne že zgolj po enem posegu. Učinek posega traja nekaj mesecev, vendar za ohranjanje lepega in privlačnega videza strankam priporočamo obnovitvene postopke, saj staranja in njegovih vplivov na telo ne moremo preprečiti niti zaustaviti.
Imate vprašanje
in ne najdete
odgovora?
Spoznajmo se