O nas

Ekipa

Igor Višnjar, dr. med.

specialist kirurg

»Kirurgiji moraš biti predan z vsem srcem!«

Za kirurgijo sem prvič slišal pri sedmih letih, in mama je bila tista, ki je vzpodbudila moje otroške sanje. Znanje, tehnike in odnos do pacientov sem s hvaležnostjo prevzel od svojega učitelja, dr. Franca Planinška. Naučil me je, da se tkiva obnašajo do kirurga lepo, če je kirurg s tkivi nežen, kar je moje vodilo pri obravnavi prav vseh pacientov. Opravljam dinamično delo, polno izzivov, ki zahteva premišljeno uporabo medicinskih tehnik in trikov, s katerimi dosežemo željen estetski izgled. Vesel sem, da je moje poslanstvo v deljenju sreče, zadovoljstva in samozavesti. Zame je to prava lepota.

Tamara Drmota

administratorka

Mojca Gašperin

dr. med., specialistka anestezije, reanimatologije in perioperativne intenzivne medicine

Prostori

 

Dr. Višnjar, hvala vam za izpolnitev moje dolgoletne želje in za opogumljanje pri odločitvi. Vesela sem, da sem se odločila za poseg, saj vsakič, ko se pogledam v ogledalo, vidim to, kar sem si že dolgo želela.

A.K.

Saj sem skoraj vse povedala, hvala iz srca za tako kvaliteten poseg in res ne morem verjeti, da sem skoraj brez bolečin. Hvala, ker se zaradi vas prvič, odkar pomnim, počutim ženstveno!

B.Z.

Odlična klinika in dr. Igor Višnjar odličen kirurg! Hvala Igor, ker si moji tašči tako vešče odstranil hudobni rakasti nebodigatreba, ter ji potem tudi čudežno pokrpal nosek, da je zopet lepa. Toplo priporočam zaradi visoke profesionalnosti, prav tako pa tudi zaradi prijaznega in toplega odnosa, kar je danes prava redkost.

Metka Megušar Bizjan via Facebook

Zmanjšanje prsi zame ni prineslo samo olajšanja življenja, kar pomeni nič več glavobolov in lažje opravljanje vsakodnevnih del in športnih aktivnosti, ampak tudi ko grem mimo ogledala, občudujem manjši obseg in vsakič me prešine misel, da je bila to ena izmed boljših odločitev v mojem življenju.

P.Z.

V tem letu se končno odločila za povečavo dojk. To je bila moja želja že od 16 leta. A zmeraj sem kolebala in, ker je narava mojega dela, da poklicno veliko treniram, nisem vedela kako in kdaj bo prava priložnost. Danes se po 9 mesecih po operaciji pocutim kot, da so del mene. Če bi me kdo vprašal, če bi ponovila BI! Dr. Igorju Višnjarju sem na posvetu totalno zaupala, čeprav sem bila tudi na posvetu pri drugih kirurgih, so me bolj prestrašili kot prepričali. To je bila ena boljših stvari, ki sem si jih kadarkoli poželela!

T.E.