Hibridno povečanje prsi

Hibridno povečanje prsi je poseg, kjer s kombinacijo vsadkov in lastne maščobe v enem posegu ustvarimo še lepši izgled prsi. Pri hibridni tehniki prsi povečamo z vsadki, dodatno polnost in obliko pa dosežemo z dodatkom lastne maščobe, ki jo odvzamemo med posegom in obdelamo s posebnim postopkom.

Prijavi se na posvet
Rezultat

trajen

Trajanje posega

2 uri, nekaj ur po posegu se lahko odpravite domov

Okrevanje

1 teden

O posegu

Prednosti hibridnega povečanja prsi:

  • S kombinacijo vsadkov in lastne maščobe lahko obliko in izgled prsi prilagodimo željam vsake posameznice.
  • Izboljšamo lahko polnost dekolteja, zmanjšamo razmak med dojkama ali izboljšamo simetrijo prsi.
  • Z dodajanjem plasti lastne maščobe lahko vsadek vstavimo nad mišico, zaradi česar je okrevanje krajše.
  • Hibridno tehniko s pridom uporabimo pri športno aktivnih ženskah, pa tudi pri tistih s tanjšo kožo in tkivi dojk.

Hibridna tehnika povečanja prsi združuje odlike uporabe najnaprednejših vsadkov z moderno tehniko povečanja prsi z željo po čim bolj naravnem izgledu prsi. Pri hibridni tehniki združimo prednosti dveh posegov v enem – prsi povečamo z vsadki Motiva, dodatno obliko in polnost pa jim damo s prenosom lastne maščobe. Maščobo med posegom odvzamemo z Vaser liposukcijo s predelov, kjer je moteča, in jo obdelamo s posebnim postopkom, s tehnologijo PureGraft™. S pripravo maščobe dosežemo bolj učinkovito in trajnejše oblikovanje dojk.

Maščobo lahko dodamo v različne predele prsi. Z dodajanjem maščobe v zgornji del prsi lahko poudarimo dekolte, brez uporabe večjih vsadkov ali pa z natančnim razporejanjem maščobe izboljšamo simetrijo prsi. Hibridno tehniko pogosto uporabimo pri aktivnejših posameznicah, ki ne želijo vstavitve vsadka pod mišico, okrevanje je zato krajše in enostavnejše. Prsi, povečane s hibridno tehniko, so na otip mehke in privlačnega videza.

Poseg je primeren za posameznice, ki imajo majhne prsi, in si želijo povečanja in naraven izgled oprsja, za dekleta, ki si hkrati s povečavo želijo tudi izboljšanje simetrije prsi ali polnost dekolteja brez uporabe večjih vsadkov. Tehnika je primerna tudi za športno aktivne posameznice, ki si ne želijo vstave vsadka pod mišico. S hibridno tehniko lahko namreč vsadek vstavimo nad mišico, ki je tako ni potrebno prekinjati in oslabiti.

Medtem, ko je kombinacija povečanja prsi z vsadki in lastno maščobo odličen način izboljšanja izgleda in velikosti oprsja, pa povečanje le z lastno maščobo navadno ni tako učinkovito. Samo z uporabo lastne maščobe lahko prsi povečamo največ za pol košarice, poleg tega telo v prvih mesecih po posegu manjši delež presajene maščobe absorbira, zato je učinek povečanja prsi le z lastno maščobo navadno zelo diskreten.

Imate vprašanje
in ne najdete
odgovora?
Spoznajmo se