Hibridno povečanje prsi

Hibridno povečanje prsi je poseg, pri katerem s kombinacijo prsnih vsadkov in lastne maščobe ustvarimo lepši in popolnoma naraven izgled prsi. Prsi povečamo z vsadki, z dodatkom lastne maščobe pa jim damo dodatno polnost, mehkost, obliko in še bolj naraven videz. Maščobo odvzamemo in obdelamo med samim posegom.

Prijavi se na posvet
Rezultat

trajen

Trajanje posega

2 uri, nekaj ur po posegu se lahko odpravite domov

Okrevanje

1 teden

O posegu

Prednosti hibridnega povečanja prsi:

  • S kombinacijo prsnih vsadkov in lastne maščobe lahko obliko in izgled prsi prilagodimo željam vsake posameznice.
  • Izboljšamo lahko polnost dekolteja, zmanjšamo razmak med dojkama ali izboljšamo simetrijo prsi.
  • Z dodajanjem plasti lastne maščobe lahko vsadek vstavimo nad mišico, zaradi česar je okrevanje krajše.
  • Hibridno tehniko s pridom uporabimo pri športno aktivnih ženskah, pa tudi pri tistih s tanjšo kožo in tkivi dojk.

Več o posegu hibridno povečanje prsi

Hibridna tehnika povečanja prsi združuje odlike uporabe najnaprednejših vsadkov z moderno tehniko povečanja prsi z željo po čim bolj naravnem izgledu prsi. Pri hibridni tehniki združimo prednosti dveh posegov v enem – prsi povečamo s prsnimi vsadki Motiva, najpogosteje z vsadki Motiva Ergonomix 2, dodatno obliko in polnost pa jim damo s prenosom lastne maščobe. Maščobo med posegom odvzamemo z Vaser liposukcijo s predelov, kjer je moteča, in jo obdelamo s posebnim postopkom, s tehnologijo PureGraft™. S pripravo maščobe dosežemo bolj učinkovito in trajnejše oblikovanje dojk.

Maščobo lahko dodamo v različne predele prsi. Z dodajanjem maščobe v zgornji del prsi lahko poudarimo dekolte, brez uporabe večjih vsadkov ali pa z natančnim razporejanjem maščobe izboljšamo simetrijo prsi. Hibridno tehniko pogosto uporabimo pri aktivnejših posameznicah, ki ne želijo vstavitve vsadka pod mišico, okrevanje je zato krajše in enostavnejše. Prsi, povečane s hibridno tehniko, so na otip mehke in privlačnega videza.

Komu priporočate hibridno povečanje prsi?

Poseg je primeren za posameznice, ki imajo majhne prsi, in si želijo povečanja in naraven izgled oprsja, za dekleta, ki si hkrati s povečavo želijo tudi izboljšanje simetrije prsi ali polnost dekolteja brez uporabe večjih vsadkov. Tehnika je primerna tudi za športno aktivne posameznice, ki si ne želijo vstave vsadka pod mišico. S hibridno tehniko lahko namreč vsadek vstavimo nad mišico, ki je tako ni potrebno prekinjati in oslabiti.

Kaj pa če bi se raje odločila samo za povečanje prsi z lastno maščobo?

Medtem, ko je kombinacija povečanja prsi z vsadki in lastno maščobo odličen način izboljšanja izgleda in velikosti oprsja, pa povečanje le z lastno maščobo navadno ni tako učinkovito. Samo z uporabo lastne maščobe lahko prsi povečamo največ za pol košarice, poleg tega telo v prvih mesecih po posegu manjši delež presajene maščobe absorbira, zato je učinek povečanja prsi le z lastno maščobo navadno zelo diskreten.

Imate vprašanje
in ne najdete
odgovora?
Spoznajmo se