Renuvion - učvrstitev odvečne kože brez izrezovanja

V preteklosti je odstranjevanje odvečne in ohlapne kože zahtevalo kirurške posege z dolgotrajnimi brazgotinami. S tehnologijo Renuvion sedaj ponujamo napredno minimalno invazivno kirurško rešitev. Ta metoda omogoča učvrstitev in napenjanje kože brez potrebe po kirurškem izrezovanju, kar prinaša preobrazbo z minimalnimi sledmi posega in brez brazgotin.

Prijavi se na posvet
Rezultat

trajen

Trajanje posega

45 - 120 min

Okrevanje

2 dni do 2 tedna

O posegu

  • S staranjem koža postaja vse bolj ohlapna, zmanjšuje se vsebnost kolagena, hkrati pa se je z redno telesno vadbo žal ne da učvrstiti. Ker se zavedamo, da je čvrsta in napeta koža pomemben del privlačnega izgleda, hkrati pa so brazgotine nekaj, čemur se želimo izogniti, je tehnologija Renuvion dobrodošla in dolgo časa iskana rešitev za odpravo ohlapnosti kože podbradka, nadlahti, trebuha, stegen ali drugih predelov.
  • Gre za najnaprednejšo tehnologijo, ki s pomočjo helijeve plazme in radiofrekvenčne energije napne ohlapno kožo, brez da bi jo morali kirurško odstraniti.
  • Učvrstitev kože z Renuvionom je minimalno invaziven poseg, ki ga izvedemo skozi nekaj mm velike incizije. S posebno sondo segrejemo kožo in podkožje, kar povzroči nežno, a učinkovito krčenje kolagenskih vlaken, hkrati pa stimulira nastajanje novega kolagena. Rezultat je čvrstejša in bolj napeta koža, ki se lepše prilagaja telesu.
  • Tehnika učvrstitve kože s tehnologijo Renuvion je manj invazivna, s hitrejšim in manj bolečim okrevanjem kot po kirurških posegih, učinek je trajen, in dosežemo ga brez brazgotin. Tehnologijo Renuvion za doseganje najboljših rezultatov pogosto uporabimo skupaj z Vaser ultrazvočno liposukcijo.
  • Rezultat je viden že kmalu po posegu, ko izzveni začetna oteklina. V polnem obsegu se učinek Renuviona pokaže v naslednjih mesecih, ko je izgradnja novega kolagena na vrhuncu.
  • Primerni kandidati za učvrstitev ohlapne kože s tehnologijo Renuvion so tisti, pri katerih koža ni preveč ohlapna. Pri izrazito viseči, ohlapni in strijasti koži, kjer so elastična in kolagenska vlakna poškodovana, smo s tehnologijo Renuvion manj uspešni.
  • Okrevanje je odvisno od obsega tretiranih področij. Po posegu ostanete na opazovanju in okrevanju na naši kliniki, kjer vas bomo namestili v udoben apartma, za vaše počutje pa bo skrbelo prijazno strokovno osebje. Pri manjših posegih se v službo lahko vrnete že po nekaj dneh, navadno pa priporočamo od 7 do 10 dni počitka in odsotnosti z delovnega mesta. 

Pogosta vprašanja

Kaj je Renuvion in kaj so prednosti te tehnologije?ZA OBLIKOVANJE KATERIH DELOV TELESA SE UPORABLJA LIPOSUKCIJA?

Tehnika učvrstitve kože s tehnologijo Renuvion je najnaprednejša tehnologija, ki s pomočjo helijeve plazme in radiofrekvenčne energije napne ohlapno kožo, brez da bi jo morali kirurško odstraniti. Zato je manj invazivna, ne pušča dolgih brazgotin, omogoča hitrejše in manj boleče okrevanje, njen učinek pa je trajen.

Kdo je primeren kandidat za odstranitev odvečne kože s tehniko Renuvion?

Pri tem posegu ne gre za kirurško odstranjevanje odvečne kože, pač pa za neinvaziven postopek krčenja kože. Za oblikovanje postave s tehnologijo Renuvion so tako primerne osebe, pri katerih koža ni preveč ohlapna. Pri izrazito viseči, ohlapni in strijasti koži, kjer so elastična in kolagenska vlakna poškodovana, smo s tehnologijo Renuvion manj uspešni, in je na mestu kirurška odstranitev.
Imate vprašanje
in ne najdete
odgovora?
Spoznajmo se