Povečanje prsi z lastno maščobo

Prsi dajejo ženskemu telesu privlačnost in seksapil. Mati narava je dekleta in ženske zelo različno obdarila. Mnoge hrepenijo po nekoliko večjem oprsju, ne želijo pa drastične spremembe. Kadar povečanje prsi z vsadki ni sprejemljivo, ali pa želimo doseči zmerno povečanje oprsja, svetujemo povečanje prsi z lastno maščobo. Poseg je primeren tudi za moške, ki želijo bolj definirane prsi.

Prijavi se na posvet
Rezultat

trajen

Trajanje posega

1-2 uri, odhod domov po 12 urah

Okrevanje

nekaj dni

O posegu

Imate majhne prsi, kljub polnosti telesa, in si želite povečanja, a brez vsadkov? Medtem ko ponavadi prsim dodamo polnost z vsadki, jih lahko povečamo tudi z uporabo lastne maščobe.  

  • Pri povečanju prsi z lastno maščobo uporabimo tkivo, ki ga pogosto imamo v izobilju in velikokrat kazi našo postavo. Maščoba je dragoceno tkivo, ki pa se navadno nalaga na napačnih delih telesa, in moti privlačne linije ženske in moške postave.
  • Pred posegom natančno preučimo dele telesa, kjer je maščobe preveč, in predele natančno označimo. Poseg je sestavljen iz treh sklopov. 
  • Odvzem maščobe z Vaser liposukcijo je prvi del posega. Odvečno maščobo previdno odstranimo in tako ustvarimo privlačne linije telesa. Tako oblikujemo zapeljiv in privlačen trebušček, ledveni predel in hrbet brez previsov kože in maščobe, vitkejša stegna in kolena, nadlahti ali manjši podbradek.
  • V drugem delu odvzeto maščobo s posebnim postopkom obdelamo in prečistimo s tehnologijo Puregraft™, saj želimo ohraniti čim več maščobnih celic. S posebno pripravo maščobe dosežemo bolj učinkovito in trajnejše preoblikovanje prsi.
  • Prečiščeno in pripravljeno maščobo nato prenesemo v različne predele prsi. Z dodajanjem maščobe v zgornji del prsi lahko poudarimo dekolte, ali pa z natančnim razporejanjem maščobe izboljšamo simetrijo prsi.
Imate vprašanje
in ne najdete
odgovora?
Spoznajmo se