Povečanje prsi z lastno maščobo

Prsi so simbol ženske privlačnosti in seksapila. Za tiste, ki iščejo subtilno spremembo in naraven videz, je povečanje prsi z lastno maščobo odlična izbira. Ta metoda omogoča zmerno povečanje oprsja s pacientovo maščobo in je idealna za tiste, ki želijo izboljšave brez uporabe prsnih vsadkov. Postopek je primeren tudi za moške, ki si želijo bolj definiranih prsnih mišic.

Prijavi se na posvet
Rezultat

trajen

Trajanje posega

1-2 uri, odhod domov po 12 urah

Okrevanje

nekaj dni

O posegu

Imate majhne prsi kljub polnosti telesa in si želite povečanje, a brez prsnih vsadkov?

Pri povečanju prsi z lastno maščobo uporabimo tkivo, ki ga pogosto imamo v izobilju in velikokrat kazi našo postavo. Maščoba je dragoceno tkivo, ki pa se navadno nalaga na napačnih delih telesa ter moti privlačne linije ženske in moške postave.

Pred posegom natančno preučimo dele telesa, kjer je maščobe preveč, in predele natančno označimo.

Poseg je sestavljen iz treh sklopov


  • Odvzem maščobe z Vaser liposukcijo je prvi del posega. Odvečno maščobo previdno odstranimo in tako ustvarimo privlačne linije telesa. Tako oblikujemo zapeljiv in privlačen trebušček, ledveni predel in hrbet brez previsov kože in maščobe, vitkejša stegna in kolena, nadlahti ali manjši podbradek.
  • V drugem delu odvzeto maščobo s posebnim postopkom obdelamo in prečistimo s tehnologijo Puregraft™, saj želimo ohraniti čim več maščobnih celic. S posebno pripravo maščobe dosežemo bolj učinkovito in trajnejše preoblikovanje prsi.
  • Prečiščeno in pripravljeno maščobo nato prenesemo v različne predele prsi. Z dodajanjem maščobe v zgornji del prsi lahko poudarimo dekolte, ali pa z natančnim razporejanjem maščobe izboljšamo simetrijo prsi.
Imate vprašanje
in ne najdete
odgovora?
Spoznajmo se